Foto Sampul

Tab Profil

Kronologi Tentang Teman Foto
Santa Mars

Ucapan Selamat Lebaran Hari Raya Idul Fitri ke 5 bahasa daerah


Sunday, August 12, 2012

http://1.bp.blogspot.com/-WpSNouMTqOg/TrXkpgzem-I/AAAAAAAACHc/LzATkDr93HM/s1600/4.jpg 
Tidak terasa Lebaran Hari Raya Idul Fitri sudah di depan mata. Pada kesempatan kali ini Santa Mars akan berbagi tentang Ucapan Selamat Lebaran Hari Raya Idul Fitri bagi Anda yang merayakannya. Berikut Ucapan Selamat Lebaran Hari Raya Idul Fitri terbaru dan terlengkap yang telah dikumpulkan dari berbagai sumber di dunia maya:

 Mas, ngapunten ingkang kathah kangge sedayanipun kalepatan kula dhateng panjenengan. Arif ngaturaken sugeng idul fitri 1432 H. Mohon maaf lahir kaliyan batin.

Aruming pangruwating jiwa, winayah ing lekasing ati suci, sumusul lumunturing nugraha jatining sedya. Sugeng ariyadi, nyuwun agunging samodra pangaksami.

Suminaring surya enjang dinten riyadin, pethak cinandra resik ing wardaya. Mangayubagya dinten riyadin 1432H. Nyuwun agunging pangajsami lepat kawula kalian keluarga.

Sugeng dhalu, abdi badhe nyuwun ngapunten, saking kalepatan yang disengaja atau tidak disengaja mugi-mugi, amal kita sedaya diterima Allah SWT, amien.

Rinenggo pudyo pudyaning satata kanthi perbawaning 1432H dalem sakaluargi nyuwun sih lumebering samodra pangaksami lahir dumugi ing batos.

Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir batin.
Ngaturaken wilujeng Ied Fitri. Nyuwun gunging pangapunten. Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah. Amiin... Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana wa shiyamakum. Selamat Idul Fitri Mohon Maaf Lahir dan Batin

Artikel Terkait

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 | Privasi | SiteMap | Follow | Download Template